Reviews

Jannie uit Kollum:

18-10-2018

Leendert is een zeer kundige en ervaren masseur die op een relaxte manier alle knopen uit je lichaam masseert! Een echte aanrader!!

Inge van den Bosch uit Morra:

17-10-2018

Sinds april behoorlijk last van mijn knie. Ik dacht iets verdraaid met uitlaten hond. Maar het werd maar niet beter. Omdat ik me geen oorzaak kon herinneren bleef ik maar wat aanmodderen. Maar zo’n drie weken geleden toch maar eens een afspraak gemaakt met Leendert. Voor mijn gevoel had het toch iets met spieren te maken. De massage gaf wel verlichting maar na een dag of twee kwam de pijn weer terug. Maar Leendert gaf niet op en bij de vierde sessie was het bingo! Ik bleek een ontsteking in mijn zijknieholte te hebben. Ik moet zeggen dat ik nu echt het gevoel heb op de goede weg te zijn. Leendert is echt een topmasseur. Ondanks dat ik af en toe met de tranen in mijn ogen lag als hij weer eens zo’n “lastige” spier vond. Maar de knopen en strakheid krijgt hij er uit. Ik weet wel dat ik vaste klant bij hem word!

Haaijo uit Dokkum:

15-10-2018

Binnenkort voor een tweede massage naar Baransu. De eerste is heel goed bevallen!

Hidde Kingma uit Burdaard:

14-10-2018

Nadat ik rugpijn had gekregen een belletje gedaan naar Baransu. Nu al een aantal keer geweest en tegenwoordig nergens meer last van. Zeker een aanrader.

Jildau uit Marrum:

14-10-2018

Ivm rugklachten aantal behandelingen gehad bij Leendert, al na de eerste behandeling had ik resultaat, inmiddels ben ik van mijn pijnklachten af, ik ben heel tevreden.

Marga uit Dokkum:

10-10-2018

Een prima massagepraktijk en klantvriendelijk.

Jannet uit Dokkum:

10-10-2018

Een man die weet wat ie doet, ik ben erg tevreden!

Patricia Monsma uit Marrum:

10-10-2018

Bij Leendert ben je in zeer goed handen. Na een massage bij hem voel je je als herboren. Er wordt vakkundig naar je geluisterd als je klachten hebt,om je daarna zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Dennis de Jong uit Dokkum:

10-10-2018

Ik voel aan mijn lichaam, wanneer ik de behandeling nodig heb. Als ik dan geweest ben voel ik me als herboren.

Joke uit Hoogezand:

04-09-2018

Na een half jaar rond gelopen te hebben met veel pijn vanwege ischias kwam ik de magische handen tegen van Leendert. Na de eerste behandeling al resultaat, nu na 4 behandelingen leef ik zonder pijn. Echt geweldig!!!

Theun uit Dantumadiel:

07-06-2018

Bij Leendert weet je dat je lichaam in ‘goede handen’ is. Hij weet altijd net even dat beetje extra te geven bij zijn behandelingen. Voor de aanpak van klachten en/of regelmatige APK voor je lichaam ben je bij Leendert op de juiste plek.

Jan uit Kollum:

05-04-2018

Door de sportvereniging(V.V. Ropta Boys) in contact gekomen met Leendert. Zijn behandelingen en adviezen zijn goed.

Geert Linthof uit Oosternijkerk:

03-04-2018

Vanuit het voetballen recentelijk meerdere malen behandeld door Leendert. Telkens weer erg veel profijt van de behandelingen. Meerdere keren heeft Leendert mij wedstrijdfit gekregen door de juiste massage technieken toe te passen en medische tape aan te brengen. Ook in geval van een blessure weet hij je met oefeningen en massage technieken snel weer te mobiliseren Zeker een aanrader!

Cindy uit Dokkum:

03-04-2018

1x in de maand probeer ik tijd vrij te maken voor een uur massage. Een reset voor mijn lijf, welke zeer welkom is aangezien ik dagelijks intensief sport. Na de massage voelen mijn spieren een stuk lichter en ontspannen. Ik kan het iedereen aanraden!

Martin:

29-03-2018

Leendert is een goede sport masseur. Door de kracht van Leendert krijgt hij mijn spieren goed los.

Ferdinanda uit Dokkum:

21-03-2018

Leendert weet waar hij mee bezig is. erg kundig! weldaad voor lichaam en geest!

B uit Dokkum:

20-03-2018

De behandelingen bij Leendert zijn soms pijnlijk maar vooral effectief. Leendert is als masseur vakkundig. Als mens warm, betrokken en oprecht. Niet alleen goed voor volwassenen maar ook voor jongeren!

Doetie uit Dokkum:

16-03-2018

Goeie ervaring bij Leendert. Veel last van pijnlijke en stijve spieren in nek en rug, maar dankzij Leendert van de klachten af. Leendert is kundig op zijn vakgebied.

Nienke:

21-02-2018

Massages waar je echt wat aan hebt!

J Bijlstra uit Dokkum:

18-02-2018

Ik ben zeer tevreden met mijn behandeling, ik heb de gehele winter geen last van mijn rug gehad (werk gerelateerd) en de nekklachten zijn ook een stuk minder geworden.

Jan Dirk Weidenaar uit Oosternijkerk:

16-02-2018

Na heel veel omzwervingen terecht gekomen bij Leendert. Heb er heel veel baat bij. Hij weet wat hij doet en waar hij over praat. Kan het mensen met fibromyalgie zeker aanraden.

Martin Kool uit Dokkum:

15-02-2018

Ook op het gebied van blessure preventie kundig en deskundig.

Marcel Kooistra uit Dokkum:

15-02-2018

Baransu is een goeie massage praktijk, het is altijd gezellig met Leendert en de massages helpen goed!

Sjoukje uit Dokkum:

14-02-2018

Ben nu al een tijdje bij Leendert met schouder/nek/rugklachten, Leendert is zeer vakkundig en weet de pijnlijke punten te vinden. De massage verlicht mijn klachten en ik loop altijd heerlijk ontspannen de deur weer uit!

Redmar uit Holwerd:

01-02-2018

Is wel van de stevige aanpak, maar het geeft wel het gewenste resultaat. Altijd snel van de klacht af

Anjo Bakker uit Dokkum:

24-01-2018

Leendert is een zeer doelgericht masseur, vakkundig, rustig.....weet feilloos de pijnpunten op te sporen en te behandelen....mijn spieren voelden al na 1 massage een stuk soepeler aan. Leendert zijn massages zijn niet geheel pijnloos

Robert Bakker uit Dokkum:

19-01-2018

Prima behandeld.....volgende keer weer!

Gretha van der Kooi uit Dokkum:

18-01-2018

Heerlijke massage gehad. Mijn spieren voelen weer soepeler. Stevige massages van Leendert! Top.

Astrid Visser uit Broeksterwoude :

16-01-2018

Leendert is zeer professioneel. Ik heb jarenlang nekklachten en hoofdpijn gehad, sinds ik bij Leendert in de praktijk kom is dit vele malen verbeterd! Geen tot weinig nekklachten en vooral geen hoofdpijn meer! Ik ben zeer tevreden.

Meintje uit Marrum:

11-12-2017

Een echte vakman ...

Gerrie uit Broeksterwoude :

10-10-2017

Leendert is als persoon een prachtig mens en ook nog eens een fantastische masseur. Pijnloos is het voor mij zeker niet, maar daardoor behaal je wel het beste resultaat. En dat is wat hij wil, en waar hij voor staat. Ik ben superblij met hem

Marcel Faber uit Metslawier:

28-09-2017

Ik ben een paar keer voor spiermassage bij baransu geweest. Hij heeft mij ontzettend geholpen door de pijn in mijn knie en kuiten te verhelpen. Het resultaat mag er zeer zeker zijn. En als ik iemand mag adviseren dat adviseer ik massage praktijk Baransu.

Kees uit Dokkum:

21-09-2017

De bezoekjes aan Leendert hebben mij altijd heel erg goed gedaan tijdens mijn blessure. Een stevige aanpak, maar erg kundig!!

Johannes de Groot uit Dokkum:

14-09-2017

Veel kennis en kunde. Verhelpt lichamelijke problemen en bevordert herstel.

Jan-Durk Weidenaar uit Oosternijkerk:

28-06-2017

Ben zeer tevreden ben twee keer geweest en doet nú al meer dan zes keer bij een fysio

Jaap Bruynzeel uit Leeuwarden:

28-06-2017

Ik weet nu, na lange tijd waar ik aan moet werken. Ik ben er nog lang niet, maar Leendert helpt mij op de goede weg.

Baukje Rekker uit Dokkum:

26-06-2017

Leendert is een open, nuchtere en duidelijke persoonlijkheid. Een vakman die weet wat hij doet, waar hij het over heeft en die niet zachtzinnig te werk gaat. Daardoor is het soms pijnlijk maar vooral helend en heilzaam!! Echt een aanrader.

Jitske Boersma uit Marrum:

24-05-2017

Ik ben nu al zo'n 5 keer bij Leendert geweest, en knap steeds meer op. In het begin zat ik behoorlijk vast en liep toch weer ontspannen de deur uit. Ik keek na een week alweer uit naar de volgende keer. Nu voel ik dat de tussenpozen steeds langer worden en dat ik veel meer ontspannen ben. Ik heb veel baat bij de massages en kom met plezier om de 2 weken terug (ook al is het soms even pijnlijk) ik kan dan weer een paar weken pijnloos en ontspannen verder.

Kim Sijtsma uit Dokkum:

18-05-2017

<p>Echt top!</p>

Judith uit Dokkum:

17-03-2017

Wegens klachten aan onderrug en bil 3 keer bij Massagepraktijk Baransu geweest. Door een effectieve (niet zachte) manier nu pijn vrij. Erg tevreden!

Guido de Graaf uit Dokkum:

22-02-2017

Gisteren een heerlijke massage gehad van Leendert. De pijnlijke punten (waarvan een aantal van tevoren nog onbekend waren) zijn goed aangepakt en mijn spieren voelen weer een stuk losser. Zeker een aanrader!

Nely Hoekstra uit Dokkum:

14-10-2016

Weer voor een tijdje verlost van mijn hoofdpijn en zere schouders/nek. Heerlijk gevoel

Karin uit Dokkum:

13-09-2016

Jarenlang zoekende naar diegene die mijn rugklachten kan verlichten. Bij Leendert aan het juiste adres! Doeltreffend én ontspannend! Iedere keer na de behandeling als nieuw en voor een hele poos klachtenvrij

Hendrika uit Dokkum:

04-09-2016

Al meerdere keren een massage gehad bij Leendert. De massages zijn doeltreffend, effectief, weet de juiste punten te pakken en weet van aanpakken!!! Zeker een aanrader.

Dennis de Jong uit Dokkum:

19-01-2016

Gisteren even bij Leendert langs geweest voor een massage, via via had ik gehoord dat de massages van Leendert echt baat hebben( Zelf proberen dus).Na een goede ontvangst heb ik plaats genomen op de tafel,en na een gezellig half uur weer van de tafel gestapt. Inderdaad de massages van Leendert hebben effect! Bedankt en tot de volgende keer!

Corrina Venema uit Dokkum:

28-12-2015

Vandaag voor 2e x massage gehad. Van pijnlijke rug en schouders, naar heerlijk ontspannen gevoel. Juiste drukpunten geraakt.

André uit Ternaard:

28-12-2015

Net weer terug van mij tweede massage. Ik voel mij herboren en super ontspannen. Goeie aanvulling op het sporten bij de fitness fabriek. Het is een aanrader voor iedere sporter .

Martine uit Ternaard:

19-12-2015

Heerlijke massage gehad van jou! Aanrader

Ilse uit Dokum:

04-11-2015

Ik sport bij Fitness Fabriek in Dokkum, toen ik hoorde dat Leendert daar een eigen ruimte heeft ging ik direct een afspraak maken. Vorige week heeft hij mij een shiatsu massage gegeven. Ik dacht eerst dat ik niet veel pijnlijke punten had, op mijn nek en onderrug na maar dat viel toch even vies tegen. Hij weet de punten goed te vinden en ook legt hij alles duidelijk en met passie voor zijn vak uit. Na de massage voelde alles direct een stuk losser en heb ik volgende week weer een afspraak staan!

Petra de Vries uit Hallum:

21-09-2015

Vandaag een zeer fijne massage mogen ontvangen. Ik wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten, maar Leendert is heel rustig, en weet waar hij het over heeft. Ook heeft hij een luisterend oor voor je verhaal, en in mijn geval was dat verhaal best pittig. Hij is zeer discreet en integer. Absoluut aan te raden, en voor herhaling vatbaar. Dank je wel

Elina uit Dokkum:

26-09-2014

Woensdagavond tijdens de Body &amp; Mind Week bij Sportstudio Dokkum mogen genieten van een goede massage, een aanrader voor sporters en/of harde werkers: ontspanning gegarandeerd! Nogmaals bedankt!

Maaike Leystra uit Dokkum:

26-09-2014

Tijdens de Body &amp; Mind week bij Sport studio Dokkum, een heerlijke massage gehad, maar er waren ook wel een paar pijn punten. Een massage die ertoe doet.

Esther Leystra uit Dokkum:

26-09-2014

Via sportstudio heb ik ook een massage mogen ontvangen. Hij weet de juiste pijnlijke punten te vinden en je merkt dat hij er duidelijk verstand in heeft!

Reekers uit Dokkum:

25-09-2014

Een heerlijke ontspannen massage gehad. Een echte aanrader.

Hennie uit Dokkum:

25-09-2014

Gisteravond mogen genieten van een heerlijk ontspannen maar soms ook pijnlijke massage. Vandaag de verbetering gevoeld dus heel goed gedaan Leendert, dank daarvoor.

Deborah uit Dokkum:

25-09-2014

Dinsdagavond een heerlijke en vooral goede massage gehad. Dit in het teken van de body en mind week bij Sport Studio Dokkum. Ik heb een acute spierziekte gehad en daardoor veel massages gehad van diverse therapeuten. En dit was een erg goede massage, bedankt.

Sporter bij Sportstudio Dokkum uit Dokkum:

24-09-2014

De massage was super! Krachtig maar niet pijnlijk. Massage in de Body en Mindweek van Sportstudio Dokkum

Rick uit Dokkum:

24-09-2014

Erg goede massage gehad,Stevige aanpak maar voelde perfect. De pijnpunten werden goed aangepakt en werkte verlichtend! Sporter bij Sportstudio Dokkum, gratis massage tijdens de Body&amp; Mind week

Johan van Kammen uit Damwâld:

24-09-2014

Heerlijke massage gehad! Ook krachtsporters kunnen prima bij Leendert terecht.

Thomas en Koen uit Dokkum:

23-09-2014

De massage was super, wij hielden wel van het lekker hard aanpakken. De pijnpunten kon u goed vinden. Wij hebben erg genoten van deze massage ! Reactie van 2 stagiaires op de gratis massage in de Body en Mindweek van Sportstudio Dokkum

Tryntsje uit Dokkum:

08-05-2014

Spanningen zetten zich bij mij in de loop van de tijd vast in de vorm van knopen in mijn nek en schouders. Na een massage van Leendert voelde ik mij weer ontspannen! Een aanrader voor als je op zoek bent naar gewoon een goede massage, maar ook voor het verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten. Bedankt Leendert!

Erik uit Ferwert:

15-04-2014

Onverwacht toch een masage-behandeling gehad. Ik kwam voor de warmtesjaal, die zijn er vrijdag weer. Voel me nu veel minder pijn. Spieren willen weer bewegen. Dank voor je zorgzame aandacht. De f.i.t sportbalsem voelt weldadig aan. Aanrader.

Geeske Hogenhuis uit Ijlst:

14-04-2014

Zaterdag een pittige shiatsu massage ontvangen die van alles losgemaakt heeft wat al jaren vastzat! Leendert weet goed wat hij doet en gaat heel secuur te werk. Bedankt voor deze ervaring!

Patricia uit Marrum:

23-03-2014

Afgelopen donderdag een massage gehad van Leendert....voor herhaling vatbaar.Hij weet waar hij het over heeft en weet precies de probleemgebieden aan te pakken. Over een paar weken weer. Bedankt Leendert. Groetjes Patricia

Geart-Jan Jager uit Stiens:

21-03-2014

Mijn naam is Geart-Jan Jager, 56 jaar en stresslijder Ik heb al heel lang last van m'n hoofd, nek schouders en onderrug. Door de pijn werd ik niet echt een vrolijker persoon. Een vriendin van mij had Leendert's auto zien staan bij de sportschool in Dokkum en had een foldertje meegenomen. Ik heb een afspraak gemaakt, en Leendert heeft mij een aantal keren goed onder handen genomen. Hoewel het soms heel zeer deed heb ik na een aantal behandelingen echt het idee dat het werkt. Hij weet wat hij doet, en zegt ook vaak wanneer iets even pijn gaat doen, maar daar loodst hij je dan wel weer goed door heen. Dank je wel, en tot ziens

Tina uit Driezum:

16-03-2014

Afgelopen week een geweldige massagebeleving gehad. Ideaal, Leendert komt bij je aan de deur, heeft echt alles bij zich. ( zelfs handdoeken, scheelt weer extra was). Hij heeft zijn behandeling echt tot in de kleinste details geperfectioneerd.M.n. ook het kleine kussentje voor het hoofd, had ik nog nooit ergens gezien. Zijn kundige handen zijn aangenaam warm en hij voelt intuïtief waar je lichaam specifieke aandacht/pressie nodig heeft. Ook "oude" blessures weet hij feilloos te vinden.Hij is discreet en zorgt er voor dat de juiste sfeer gecreëerd wordt, waardoor je je maximaal kunt ontspannen. Mijn persoonlijke maatstaf voor een goede massage is, dat de opgewekte ontspanning en het totale gevoel van welbehagen, na afloop van de behandeling, nog enige tijd nawerkt. Ik heb naderhand nog geruime tijd, nagenoten van deze totale ontspanning. Bedankt Leendert, reken mij maar tot je vaste cliëntenbestand en ik wens jou heel veel suc6, je verdient het 100 % Warme groet , Tina

Gerda uit Dokkum:

02-03-2014

In 1 woord: Heerlijk! Professioneel en kundig, Leendert weet waar hij over praat. Ook ruimte voor praten of stilte, het maakt niet uit, je mag het zelf aangeven. Ik kijk uit naar de volgende keer!

Seije de Braak uit EE:

25-02-2014

Gister voor het eerst gemasseerd door Leendert wat een beleving. Dan voel je waar je spieren hebt zitten van klein tot groot deze worden op professionele manier onder handen genomen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Vera uit Leeuwarden:

18-02-2014

Vandaag een heerlijke massage gehad van Leendert. Hij heeft mij van top tot teen onderhanden genomen. Hij wist waar de zere plekken waren en die zijn nu weg, heerlijk, professioneel, aardig en heel goed in masseren, dat is Leendert

Douwe Steeman uit Blija:

20-01-2014

Vanmiddag massage gehad bij Massagepraktijk Baransu!! Zeer professioneel en zeer klantvriendelijk! Wil je even helemaal ontspannen of heb je lichamelijke klachten?? Dan ben je bij Baransu aan het juiste adres!! Je voelt je als herboren na de massage!! kortom een aanrader voor iedereen!!!

Johanna uit Dokkum:

13-01-2014

Gisteren een massage gehad van Leendert. Het was een zeer prettige ervaring. Zo nu en dan pijnlijk, als hij weer een probleem ontdekte, maar uiteindelijk voelde ik me fantastisch. Het fijne aan je behandeling is dat je zo rustig bent, en weet wat je doet.

Kelly Opheikens uit Groningen:

11-01-2014

Zaterdag een behandeling gehad van Leendert. Ik was herstellende van een voorhoofdholte ontsteking en een vervelende oordruk. Na de behandeling voelde ik mij verbazingwekkend fit en de vervelende oordruk is weg. Ik kan mij vaak moe voelen na behandelingen, maar dit keer heeft het mij echt wonderen gedaan. Dank je Leendert!!

Clara Bakker uit Grou:

25-11-2013

Wat een fantastische ervaring was dat, om gemasseerd te worden door jou. Stevig, maar toch zacht. Alle zere plekjes heb je gehad. Dank je wel, en tot een volgende keer.

Florim van Rijswaard uit Sneek:

30-10-2013

Ik ben vandaag bij Leendert geweest omdat ik een gekneusde rib heb opgelopen en hierdoor heel erge spierpijn heb in mijn onderrug en schouder.Hij heeft me behandeld en ik ben heel erg blij dat ik bij hem terecht kon.Zelf ben ik ook masseur maar ik heb soms ook iemand nodig die goed kan masseren en die heb ik gevonden.De spierpijn is gelijk verminderd maar een gekneusde rib is niet zomaar over.Maar ik raad iedereen aan om bij Leendert langs te gaan en het zelf te ervaren.

Trijnie Deuring uit Gasselternijeveen:

09-10-2013

Veel energie gekregen door rug schouder beenmassage. Als masseur was het heerlijk om het zelf eens te ontvangen. Iedereen aan te raden, om ook eens de benen mee te laten masseren

Nelleke de Jonge uit Groningen:

17-09-2013

Ik had een massage cadeau gekregen van een vriendin, en toen heb ik bij Leendert een ontspanningsmassage geboekt. Nou, je kon wel zeggen dat ik ontspannen was, ik lag bijna te slapen op de tafel. Fijne muziek, lekker ruikende olie en warme, vaardige handen zorgden daar voor ;-) Zeker voor herhaling vatbaar.

Willem de Vries uit Leeuwarden:

19-08-2013

Na veel aandringen van mijn omgeving toch maar een massage geboekt vanwege mijn rugklachten. Ik had nogal wat pijn, maar na een behandeling door Leendert voelde alles veel beter. Ik ga dit zeker weer doen. Thnx man

Thinka uit Dokkum:

31-07-2013

Een heerlijke massage gehad van Leendert! Alles lekker los gemasseerd. Ongelofelijk hoeveel een lichaam bewust en onbewust reageert in de dagelijkse belevenissen. Een echte aanrader als je al lang rond loopt met klachten! Maar ook heerlijk voor pure ontspanning

Laura uit Groningen:

25-07-2013

Vandaag voor het eerst gemasseerd door Leendert. Wat een heerlijkheid. Super relaxed dat hij bij me thuis kwam met zijn massagetafel. Na de voortreffelijke ontspannende massage kon ik zo op de bank neer ploffen. De massage duurde ruim een uur, echt top! Ik vind het een uitkomst. Binnenkort bel ik je weer. Thanxs Laura

Jaap en Monica uit Annen:

21-07-2013

We kijken ieder keer weer uit naar je massages Leendert. Een geweldige ervaring met een zeer ontspannen gevoel er na. We ervaren je als een kundig, bevlogen, discrete en klantvriendelijke masseur, afstand is geen bezwaar en je komt met al je spullen gewoon aan huis, heerlijk in onze eigen vertrouwde omgeving.

Annelies Dicke uit Putten:

19-06-2013

Hallo Leendert, een website moet groeien, dat zie je maar weer, ook de jouwe groeit steeds meer, lekker bezig hoor, ziet er goed uit